Kontakta Oss

Kontakta Oss

[contact-form-7 id=”101″ title=”Kontaktformulär 1″]

Har du något på hjärtat?

Kontakta oss om du stöter på problem eller har allmänna frågor. Vi finns bara ett litet meddelande bort. Vi jobbar ständigt på att besvara era frågor och vara till stöd. Skulle det vara så att du vet ett märke som har miljövänliga kläder som vi inte länkar till så får du mer än gärna dela med dig utav denna hemsida så att vi kan dela med oss med våra användare.

Vill du hitta oss & kontakta oss IRL?

Vi är aktiva inom Stockholms området. Vi har inget kontor men vi kan med stor enkelhet mötas upp på en fika, speciellt om du befinner dig i Södermalms-området.

Kontakta oss via email

Känner du att du vill spara vår email för en regnig dag, eller föredrar du kanske att skicka ett email istället för kontakt formulär? Självklart så kan du då skicka ett email till oss genom att trycka på det lilla pappersflygplanet nedan.

Hörs snart!

Hoppas att vi hörs snart! Om det är via email, formulär eller telefon – eller en fika! Så finns vi här för dig. Vill du kanske bara veta mer om oss som driver denna hemsida? Vi är två systrar från Stockholm som gillar kläder och natur, du kan läsa mer om oss här.