Systerkärlek

Systerkärlek

Vi är två systrar från Stockholm som älskar kläder och miljömedvetenhet. Även fast vi har mycket systerkärlek så har vi ibland inte alltid haft samma passioner och intresse, tills nu. Vi tycker att det saknas ett utbud för snygga och miljövänliga kläder. Därför så bestämde vi oss för att starta Rags Only. Här har vi samlat alla våra favoritmärken och plockat ut våra absoluta favoriter, självklart är alla kläder miljövänliga.

Vilka är vi?

Emma-Sofia

Jag är 26 år gammal och har nyligen återvänt till Sverige efter flera år utomlands, nu senast i Sydney. Med en backgrund inom Europa Rätt, programming och digital marknadsföring så har jag hittat hem i det digitala.

Elin

Jag är 19 år gammal, lillasyster men minst lika bra. Efter gymnasiet så drog jag till Berlin och pluggade Tyska och nu funderar jag på min framtid. Kläder och miljö har länge varit något som intresserar mig och som jag brinner för.

Mer än att bara sälja & systerkärlek!

För oss handlar inte denna hemsida om att sälja kläder, visst är det så att det är en affiliate hemsida. Trots det är det ett utrymme som vi försöker att fylla. De finns en massa miljövänliga kläder ute på marknaden men vi känner att inte alla tilltalar oss. Ofta kan de kännas lite torftiga och som att de inte hänger med i mode svängarna. Visst är smaken som baken, men det finns mycket coolt där ute, producerat utav välkända och mindre kända märken som har några riktiga guld pärlor.

Mot en bättre framtid

För oss så är framtiden ett bra ställe, där människors miljöpåverkan är så litet som möjligt och naturen ska ha återhämtat sig. Men för att det ska hända så måste modeindustrin tänka om, det gör den enbart om efterfrågan ökar! Så hjälp oss att öka efterfrågan och handla klimatsmart!

Var med i vår systerkärlek!